Nieuwsberichten

ingevoerd op 23-4-2012

Zondag 15 juli De ’Ouwe Joekeldag’ was een geslaagd evenement, georganiseerd door MC Mios te Anna-Paulowna, waar veel KJMV-leden aanwezig waren en hun motor tentoongesteld hadden. Klaas Poutsma zal in het komend clubblad hier verslag van doen.

Vrijdag 6 juli Activiteiten-kalender bijgewerkt en voorzien van informatie-afbeeldingen. Iris van Geerenstein heeft haar eerste stappen gezet om het beheer van de site over te nemen. Het is haar goed gelukt! Het clubblad is gereed voor productie en zal eind volgende week bij u op de deurmat vallen. Hulde voor alle helpers.

Zondag 24 juni Graag verzoek ik iedereen die kopij heeft voor ons blad KJMV-KONTAKT dit zo snel mogelijk naar mij te mailen! Groet, Peter van der Zon (mailto:redactie@kjmv.nl)

Donderdag 14 juni Aankondiging: de Kabouter-rit zal verreden worden op zondag 9 september op het eiland Texel. Verder info wordt hier nog vermeld.

Maandag 11 juni Aankondiging: het nieuwe clubblad KJMV-KONTAKT zal verschijnen half juli. Willen jullie hier nog wat in plaatsen? Zorg dan dat dit snel bij Peter van der Zon in zijn mailbox komt: Redactie KONTAKT (mailto:redactie@kjmv.nl)

Zaterdag 2 juni Te koop TT-kaart voor 30 juni hoofdtribune. Normaal ga ik al jaren met mijn 2 dochters Susanne en Annika naar de TT. Echter, mijn dochter Susanne heeft op die dag een bruiloft van haar zwager in Munchen. Wie wil deze kaart overnemen (prijs € 100,00) voor een redelijke prijs? Mail maar naar Peter van der Zon: mailadres Peter (mailto:peter@petervanderzon.nl)

Zondag 12 mei informatie over circuitdag te Mette, België en Black Bomberrit geplaats. Ik ga morgen naar de USA om met de motor de Four Corners-tocht te maken; een tocht van ruim 3.500 kilometer door 4 staten van zuid-west Amerika. Een deel van de Route66 zal bereden worden. Kijk maar eens op: Four Corners (http://www.route66reizen.nl/groepsreizen/routes/four-corners/).
Voor mijn verhaal kijk op mijn site: Dagboek van Peter van der Zon (http://petervanderzon.nl/USA-trip.html)

Donderdag 26 april wijzigingen aangebracht. U hoeft niet meer in te toetsen: www.sitehand.nl/kjmv. De officiële sitenaam, www.kjmv.nl is weer in de lucht. Het gaat goed, zeker omdat er veel leden nu hun contributie betaald hebben. Ga zo door en stuur uw machtiging op voor 2013.

Dinsdag 24 april wijzigingen aangebracht. Clubleden: Erik Hobo tekst geplaatst. Later komen de foto’s erbij. Erik zal ongetwijfeld wijzigingen doorsturen die dan geplaatst worden in zijn verhaal.

Maandagmorgen 23 april met Klaas Poutsma de brieven verzameld en op de bus gedaan. Voor de leden tevens een oproep om de machtigingskaart te gebruiken om de contributie te voldoen. OPROEP: graag uw contributie overmaken aub!

Maandagmiddag 23 april de site aangepast met de documenten voor aanmelding etc. Ook een flyer is te downloaden voor iedereen die reclame voor de club wil maken.

Zondag 22 april gestart met het vullen van de pagina’s met informatie en andere zaken. Het is een hele klus om het ook werkend te krijgen, maar deze software maakt het je wel makkelijk. Tevens is er een Facebookpagina aangemaakt waar iedereen, die lid is van onze club, zich kan aanmelden. Kijk maar: Kjmv Motorclub (http://www.facebook.com/profile.php?id=100003735536393)

Op maandag 16 april ben ik gestart met het maken van deze site. Samen met mijn student Grafische Vormgeving, Marissa Buter, ben ik aan het werk gegaan met de CMS-software van ZIBER te Schagen. Zij hebben dit jaar de hosting van de site voor hun rekening genomen. Hulde Michael en Rick!

Op 3 april de eerste bestuursvergadering bij Jensen Akkerman in Huizen. Afspraken gemaakt voor de taakverdeling. Jensen pluist de financiën door en gaat met 2e paasdag naar Jos Creusen om de spullen op te halen aangaande de club.

Op 1 april Algemene Leden Vergadering bij Henk op de Weegh in de soos. Er is toen een nieuw bestuur geformeerd om de club voort te kunnen zetten. Dit jaar bestaat de KJMV 25 jaar.
Clubblad-juli2012 Clubblad-juli2012

Reacties
Reactie: (Fred Appelman)
31-10-2012, 19:37
Ook voor oldtimers moet wegenbelasting worden betaald AMSTERDAM - De eigenaren van klassieke auto's zijn woedend nu het nieuwe kabinet heeft besloten om voor oldtimers de wegenbelasting weer in te voeren. Federatie van Historische Automobiel- en Motorfietsclubs, die de belangen van zo'n 70.000 oldtimerbezitters behartigt, houdt er rekenig mee dat liefhebbers nu massaal hun auto's gaan verkopen. Vooral de bewering dat oldtimers notoire vervuilers zijn, schiet bij de federatie in het verkeerde keelgat. ,,Mensen rijden hoogstens 2000 kilometer per jaar met hun klassieker. Straks moeten ze honderden euro's gaan betalen. Vooral clubs die veel oude auto's in hun bezit hebben, zullen dat flink in de portemonnee gaan merken," aldus een woordvoerder. Voordelen Aan de andere kant worden klassiekers ook steeds vaker gebruikt om aan wegenbelasting en bijtelling te ontkomen. De oldtimer is dan een auto van de zaak met alle financiële voordelen die daar bij komen kijken. Het nieuwe reageerakkoord maakt daar een eind aan. De KNAC roept de Nederlandse autoliefhebbers op protest aan te tekenen tegen de afgekondigde maatregelen. De oudste automobielclub van ons land vindt het aangevoerde argument dat de maatregel nodig is ‘vanuit milieuoverwegingen’ niet steekhoudend. ‘De echte liefhebber maakt zeer selectief gebruik van zijn klassieker, de milieubelasting is dan ook zeer gering. Bovendien levert de hobby ook werkgelegenheid op, een aspect dat niet verwaarloosd mag worden’, aldus directeur Peter Staal. "Ook voor oldtimers moet wegenbelasting worden betaald"

Reactie: (Fred Appelman)
14-10-2012, 17:54
gezocht zo'n mooie speed 7 orca stuurkuip om mijn cbx mee op te tuigen wie heeft er nog een liggen of weet er nog een te liggen bedankt ;) fred het ziet er zo uit [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/542/pict10043.jpg/][IMG]http://imageshack.us/a/img542/6955/pict10043.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Reactie: (Peter van der Zon)
12-10-2012, 10:44
Er staan al een aantal clubbladen online. Er volgen er meer.

Reactie: (Jules Tebbe)
30-9-2012, 12:28
Hallo Peter,ik heb een tijd geleden jou willen vragen of er interesse was voor oude jaargangen van motor bladen v.a. 1966 Ik zou die mee kunnen nemen naar Almaar bij het 25 jarig bestaan van de club.De opbrengst zou ik in de clubkas willen storten.Zou je mij willen mailen a.g. ik ze niet op de motor kan meenemen,het zijn 6 verhuisdozen vol.Groeten Jules

Reactie: (Iris van Geerenstein)
18-9-2012, 22:36
Activiteiten kalender bijgewerkt, het bijhouden van de website kost me nog moeite, maar ik ben aan het leren, heb dus wat geduld met me en voorzie me van info! Ik zal het graag vermelden!

Reactie: (FredAppelman)
16-9-2012, 20:37
Lek&Graafstroom-rit Jan Verheij had weer een fantasiese rit uitgezet, dijkjes, riviertjes en wat poldertjes met daar door/langs de leukste weggetjes in een stilte gebied, het was dus even rumoerig. gelukkig hadden we evert als bezem motor om dwalingen te voorkomen. organiserend comité het was weer lekker

Reactie: (Jules Tebbe)
13-9-2012, 08:54
Is er interesse in diverse motorbladen v.a.1968.De opbrengs daarvan zou ik willen aanbieden om onze clubkas te spekken.Ik zou ze met de clubmiddag op 11 november in Alkmaar kunnen meebrengen.Groeten Jules Tebbe

Reactie: (Peter van der Zon)
28-8-2012, 09:13
Classic Motor Race Harlingen Van zondag 2 september 2012 vindt op het bedrijventerrein Oostpoort te Harlingen claasic motor races plaats van 50 cc tot en met zijspannen met internationale deelnemers. Kijk bij de kalender voor meer info.

Reactie: (Peter van der Zon)
27-8-2012, 21:33
Voor het volgend clubblad wil ik graag kopij hebben. Graag wil ik zo veel mogelijk verhalen (met foto's) van de evenementen en leuke technische info. Lever dat graag digitaal bij mij in voor eind september (eerder mag altijd). Het volgend clubblad wil ik begin oktober uitbrengen.

Reactie: (Peter van der Zon)
27-8-2012, 21:25
9 september is de Kaboutertoerrit op het mooie eiland Texel. De gebroeders Smit verwachten jullie in grote getalen. Kijk bij de kalender hoe laat jullie worden verwacht.

Reactie: (willem kort)
25-8-2012, 18:42
Ik heb een zadel van een honda cb750k1 te koop. hij verkeert in zeer goede staat. foto's kan ik toesturen. prijsidee: 175 euro.

Reactie: (fred appelman)
24-8-2012, 20:19
Honda CBX 1000 Owners Manual 1980 heeft iemand die nog liggen die er wel vanaf wil dan houd ik mij aanbevolen fred appelman

Reactie: (Fred Appelman)
6-8-2012, 21:13
een beker gewonnen met de SS50m K1, eerste plaats gewonnen voor de mooiste brommer in de periode 70 tot 80iger jaren op de feestweek van santpoort met de brommer rondrit, heb ik ook eens de duitse machines verslagen.( want dat gebeurt niet vaak )

Reactie: (Peter van der Zon)
15-7-2012, 23:42
Op zondag 15 juli werd de 'Ouwe Joekeldag' georganiseerd. Het was een geslaagd evenement, georganiseerd door MC Mios te Anna-Paulowna, waar veel KJMV-leden aanwezig waren en hun motor tentoongesteld hadden. Klaas Poutsma zal in het komend clubblad hier verslag van doen.

Reactie: (Iris van Geerenstein)
6-7-2012, 16:57
Het clubblad is gereed voor productie en zal eind volgende week bij u op de deurmat vallen. Hulde voor alle helpers.

Reactie: (Peter van der Zon)
25-6-2012, 16:19
Graag verzoek ik iedereen die kopij heeft voor ons blad KJMV-KONTAKT, dit zo snel mogelijk naar mij te mailen! Groet, Peter

Reactie: (Peter van der Zon)
11-6-2012, 23:08
Te koop TT-kaart voor 30 juni hoofdtribune. Normaal ga ik al jaren met mijn 2 dochters Susanne en Annika naar de TT. Echter, mijn dochter Susanne heeft op die dag een bruiloft van haar zwager in München. Wie wil deze kaart overnemen (kostprijs € 100,00) voor een redelijke prijs? Mail maar naar: peter@petervanderzon.nl

Reactie: (Erik Hobo)
17-5-2012, 06:25
Mijn complimenten. Erg prettig om te zien dat de site weer werkt. Ik zal een update schrijven voor de ledenpagina. Kan nog even duren vertrek zo voor een weekend rijden in de Eiffel Dank aan iedereen die er tijd en moeite ingestoken heeft. Vr gr Erik

Reactie: (Levien de Blaey)
9-5-2012, 23:54
nog een dag te gaan en dan is het weekend. oldtimertreffen in Zaamslag. de aanmeldingen van KJMV leden is bedroevend ! slechts 4 mensen komen deze kant op van de GS ownersclub 9 aanmeldingen Triumphclub 5 aanmeldingen alleen voor zaterdag Maar we gaan er toch een goed weekend van maken gr Levien

Reactie: (Jos Creusen)
6-5-2012, 15:43
Voor komende week heeft Levien de Blaey een weekend georganiseerd. Hij heeft veel werk gemaakt om een mooie route uit te zetten. Ook voor de avonden heeft hij er voor gezorgd dat niemand zich hoeft te vervelen. Ik kan het weten: Daar ik komend weekend niet kan ben ik samen met Tiny en mijn zoon Ben bij Levien in Zaamslag geweest. We hebben de route gereden met Ben als voorrijder. Tevens een geweldige stop. Een stop waar "Spek met Eiers" en een "Ferme Tost" gewoonweg gigantisch zijn. hierbij een 5-tal foto's (klik op onderstaande links) Er hebben zich op dit moment maar weinig KJMV-leden gemeld, terwijl komend weekend wel mooi weer gemeld is. http://dl.dropbox.com/u/76670129/2012ZVW01.jpg http://dl.dropbox.com/u/76670129/2012ZVW02.jpg http://dl.dropbox.com/u/76670129/2012ZVW03.jpg http://dl.dropbox.com/u/76670129/2012ZVW04.jpg http://dl.dropbox.com/u/76670129/2012ZVW05.jpg met vriendelijke groet Jos Creusen

Reactie: (Niels)
5-5-2012, 22:53
Mooi mensen het werkt goed en ziet verzorgt uit,dank aan alle doorzetters Niels Schleeper

Reactie: (willem kort)
5-5-2012, 21:20
Dit is een mooie doorstart; nu de leden nog laten wennen aan deze informatieverzorging. Ga zo door. willem

Reactie: (Ernst Hagen)
26-4-2012, 21:36
Morrie mensen, Ben er blij mee en een beetje stil van... Het komt goed!

Reactie: (Jan Witte)
24-4-2012, 17:04
Dit ziet er al goed uit. Ben blij dat de club niet ter ziele is.Heb vandaag ook de brief ontvangen en doe morgen de machtiging voor 2013 op de bus. Veel sterkte, Jan