Samenwerking Hans Koopman met Dion Otten Racing

ingevoerd op 18-01-2019

Hans Koopman en Dion #66 Otten Racing slaan handen ineen

Hans Koopman zal Dion #66 Otten Racing komen versterken. Hij gaat een deel van de PR- en (social) media activiteiten overnemen. Zo krijgt Dion’s vader Edwin Otten meer vrijheid voor de persoonlijke begeleiding van Dion rondom de raceweekenden, maar ook meer tijd voor al het organisatorische werk er omheen.

Hans Koopman (54) uit Vries is geen onbekende in de racewereld. Al ruim dertig jaar geeft hij rondleidingen op het circuit van Assen. Hij droeg zijn passie voor de motorsport jarenlang over op de gasten van Texaco, Pioneer Benelux en Motul Deutschland. Tegenwoordig doet hij dat voor NTS RW Racing GP, waar coureurs Bo Bendsneyder en Steven Odendaal onder contract staan. Daarnaast was Hans actief als columnist voor de websites MotoPaddock.nl en Racesport.nl, nu schrijft hij af en toe nog voor het clubblad van de Klassieke Japanse Motoren Vereniging.

‘We kennen elkaar al heel wat jaren. Op de vraag van Edwin en Dion of ik dit voor het team zou willen doen, kon ik daarom geen nee zeggen. Ik hoop op deze manier mijn steentje bij te kunnen dragen aan de actieve carrière van Dion. Het is prachtig om de ambitie van Dion en vader Edwin van dichtbij mee te maken, hun tomeloze inzet getuigt van pure passie’.

De World Super Sport 300 is een prachtige competitieve klasse met veel internationaal toptalent. Fantastisch dat Dion in deze klasse uitkomt in 2019. Bovendien is het fabrieks ondersteund Kawasaki MtM (Moto Tuning Mol) team waarvoor Dion aan de start verschijnt, zeer gerenommeerd. Men heeft het materiaal perfect voor elkaar en draait in de top van het WK mee. Ik ben erg benieuwd, van mij mag het seizoen morgen wel beginnen’, aldus Hans.

‘We zijn erg blij met zo’n ervaren man als Hans in de gelederen’, vult Edwin Otten aan. ‘Hij is een lopende almanak op motorsportgebied. Zijn kennis, ervaring en ook zeker zijn netwerk komen natuurlijk goed van pas. Ik was al een tijdje op zoek om het tijdrovende PR- en (social) media werk uit handen te geven. Het juist informeren en betrekken van sponsoren bij deze prachtige sport is zeer van belang en dat kun je niet zomaar aan iedereen overlaten. Je moet wel weten waarover je praat, zeker nu we een volwaardig wereldkampioenschap gaan rijden komend seizoen. Ik heb me altijd gered maar bij Hans is dit in vertrouwde handen. Last but not least, ook Dion was direct enthousiast dat Hans het team komt versterken’, besluit Otten.

 

Overgenomen van: www.vries.nu

DH-3 DH-3