Nationaal Veteraan Treffen 2020 gaat niet door!

Jammer, maar het is niet anders… Gezien de te verwachten toeloop van deelnemers en publiek en de beperkte ruimte op het Woerdense Exercitieveld zal de 30e editie van het Nationaal Veteraan Treffen een jaartje worden uitgesteld. De organisatie heeft na overleg met de betrokken instanties besloten dat strikte naleving van de RIVM-gedragsregels bij een dergelijk evenement niet of nauwelijks mogelijk is. Ook al zijn die regels eind september wellicht wat versoepeld, het lijkt verstandiger de editie van dit jaar af te blazen. Dus dat wordt op 19 september een leeg veld…

 

Degenen die al hebben ingeschreven voor een clubstand en het inschrijfgeld al hebben betaald: het betaalde bedrag wordt per omgaande naar de bankrekening gerestitueerd!

 

Maar… dit jaar geen NVT betekent niet dat er niets gebeurt! Er is een uniek T-shirt gemaakt dat het evenement dat niet doorging memoreert. Een waar Collectors Item! Te bestellen via de website:

www.nationaalveteraantreffen.com/shirts.  Van ieder verkocht shirt wordt 1 euro aan KIKA gedoneerd!

 

Ook moedigen we iedereen aan om een foto te maken op een “leeg grasveld”  van haar of zijn klassieke tweewieler, al dan niet met de eigenaar erbij, en deze in te sturen naar info@nationaalveteraantreffen.com. Deze foto’s zullen worden geplaatst in het foto-album op de website. Dan hebben we toch nog een beetje het “Woerden-gevoel”. Onder de inzenders worden een aantal Collectors-Item-T-shirts  verloot!

 

MVG Organisatie Nationaal Veteraan Treffen

NVT-exit NVT-exit