Classic Race Demonstratie Luttenbergring op zaterdag 1 juli 2023.

NEWS - Save the date!

Classic Race Demonstratie Luttenbergring op zaterdag 1 juli 2023.

Er waren meerdere reden voor voor het zoeken van een andere datum. Niet alleen hebben we rekening te houden met lokale en landelijke evenementen, maar in juli is kans op mooie dagen veel groter, en zijn de opbouw en afbouw dagen een stuk langer . En met hogere temperaturen zijn de omstandigheden voor onze vele vrijwilligers dan zeker een stuk aangenamer.

Natuurlijk hopen we in 2023 ook op een mooie racedag, zodat alle klassen de volle rijdtijd kunnen benutten. Daarbij zal in het tijdschema van de komende editie de startvolgorde van de klassen worden aangepast zodat de laatste groepen van de dag, die het meeste kans lopen op uitval en vertraging, in 2023 als eerste aan de beurt zullen zijn.

Het bestuur: “De organisatie is zich er terdege van bewust dat enkele groepen al 2 jaar op rij minder van de mooiste bochten van Nederland hebben kunnen genieten en zal er in 2023 alles aan doen om veilige editie neer te zetten zonder incidenten. Daarnaast hopen we op gezellige zomeravonden en mooi droog weer. Meer informatie over de inschrijfprocedure zal nog volgen, maar ook dit gaan we nog beter regelen dan vorig jaar.”

Eind februari zal deze inschrijving gaan plaatsvinden. Graag tot ziens!”

Met vriendelijke groet,

Bestuur Stichting Behoud Luttenbergring.

LogoTuttenbergring LogoTuttenbergring
IMG_4279 IMG_4279

Reacties
Reactie: (Arjan ten Kleij)
21-2-2023, 23:33
wanneer is de inschrijving voor dit evenement? t ziet er altijd geweldig uit

Reactie: (johan)
21-2-2023, 22:30
geweldig evenement ! grt johan

Reactie: (jürgen unland)
21-2-2023, 14:33
das ist sehr schön. freue mich wieder darauf mit meiner honda rc181 replica mitfahren zu dürfen mit fast 76 macht mir auch eure ganze leistung viel freude